Може и да се издъним в направление сигурност на европредседателството, каза

...
Може и да се издъним в направление сигурност на европредседателството, каза
Коментари Харесай

Славчо Велков: Може и да се издъним на европредседателството

Може и да се издъним в направление сигурност на европредседателството, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков. Не можем да реализираме такава система за сигурност на инфраструктурата, която обезпечава европредседателството и може да се основат условия за пробив на системата, счита той.

Вчера Българска социалистическа партия не одобри Доклада за националната сигурност.

" Докладът за Националната сигурност е характерен образец по какъв начин от няколко отчета може да се направи неприятен, не отразява действителното положение на националната сигурност в България. Говори се предпочитано за сигурността на европейско равнище, само че са изпуснати цели раздели и аспекти - граничната, транспортната сигурност, да вземем за пример ж.п. превоз, дипломатическата сигурност, политическата сигурност, няма нито дума за европейското председателство ", сподели той в ефира на Българска национална телевизия.

Велков разяснява и отчета за " Грипен " -ите:  " Не съумя този план, президентът да бъде махленски в корупция и също така да се върне един от участниците в схемата за закупуване на нови изтребители. Нямаме нищо срещу избора сред марки за изтребители, въпросът е финансов. Проектът за рационализация на военновъздушните ни сили ще е над 5 милиарда лв.. А сега ги няма тези пари, а ще мине много време, в което военновъздушните сили няма да имат тези оперативни качества да извършват дилемите си пълноценно. Внушава се непрекъснато виновност на президента от ГЕРБ ".

Според Велков модернизацията на въоръжените сили би трябвало да започва в този момент и отлагането с отчета на комисията отива напред във времето и няма да се вмъкнем в заложената рамка. Цените ще нарастват в същото време, изясни депутатът от Българска социалистическа партия.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР